Bemutatkozás

Polgármesteri köszöntő
Rövidfilm Nyíracsádról

Hírek

Nyugdíjasok és idősek klubja alakult Nyíracsádon

Nyíracsádi Idős klub

Elkezdte működését a nyíracsádi nyugdíjasok és idősek klubja 2017. november 22-én. 

A klub azt a célt tűzte ki, hogy községünk idősödő korosztálya rendszeresen találkozhasson, s egymást segítve, közösséget alkotva tegye mozgalmasabbá a – sokszor magányos – hétköznapokat.

Az alapító tagok elhatározták, hogy minden szerdán ½ 9 után találkoznak a Görögkatolikus Közösségi Házban (Nyíracsád, Kossuth u. 5-7.) Szeretettel várnak erre az alkalmakra mindenkit vallásfelekezeti megkötöttség nélkül.

A klub alkalmanként kirándulásokat is szervez. Az első ilyen kirándulás 2017. november 28-án, kedden lesz Debrecenbe, ahol az „Őseink hite” című kiállítást látogatják meg. Előtte megtekintik az Attila-téri görögkatolikus templomot, illetve betérnek a katolikus kegytárgyboltba is. (A kirándulásra a reggel 7.50-kor induló busszal tervezik az utazást, illetve gépkocsikkal is lehet menni.) Érdeklődni Duczár Jánosnénál és Szászné Veze Ritánál lehet.

(Az "Idős klub" a "Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Ligetalja térségben" című EFOP-1.3.5-16-2016-00125 számú pályázati program támogatásával jött létre)

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Videótár

A videótár megtekintéséhez kattintson a részletekre!

részletek..

Oldalajánló

Facebook