Bemutatkozás

Polgármesteri köszöntő
Rövidfilm Nyíracsádról

Hírek

Sztárözön a falunapon

Sok-sok gyermeknapi meglepetés várta az apróságokat a XIII. Ligetaljai Kulturális Napon Nyíracsádon

Május utolsó péntekjén éjszakai akadályversennyel vette kezdetét a XIII. Ligetaljai Kulturális Napok rendezvénysorozata. Az akadályversenyre felnőtt csapatok nevezhettek, majd térkép segítségével tájékozódva kereshették meg a falu utcáin megbúvó állomásokat, s oldhatták meg az érdekesebbnél érdekesebb feladatokat.
Művészeti gála
Rövid pihenő után szombat délután a sokéves hagyományhoz híven a helyi mazsorettek bevonulásával vette kezdetét a rendezvénysorozat második napi programja. Először a helyi és környékbeli amatőr művészeti csoportok gálaműsorára került sor, majd az ünnepélyes megnyitón dr. Nagy János polgármester és Tasó László államtitkár szólt az ünneplő közönséghez. A szervezők nem feledkeztek meg a gyermeknapról sem, sok-sok meglepetés - aszfalt-rajzverseny, lufi-bohóc, arcfestés, a nyíradonyi tűzoltók bemutatója, trambulin, utazó vidámpark és a mindent felülmúló cukorágyú – várta az apróságokat.
Sztárözön
A késő délutáni óráktól sztárvendégek léptek színpadra. V-Zoy műsora után három helyi polgárőr – Kiss László, Törős Sándor és Takarékos István - vehette át a sokéves munkáért járó elismerést. A díjátadó után Szabó Ádám, az Irigy Hónaljmirigy, a V-Tech, Kaczor Feri és Essem szórakoztatta a közönséget. A napot tűzijáték, a háromnapos rendezvénysorozatot pedig a vasárnapi ligetalja sakkverseny zárta Nyíracsádon. KGYZE
 


További képek itt!

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Videótár

A videótár megtekintéséhez kattintson a részletekre!

részletek..

Oldalajánló

Facebook