Bemutatkozás

Polgármesteri köszöntő
Rövidfilm Nyíracsádról

Hírek

Batyuval érkeztek, jókedvvel távoztak

Február első hétvégéjén több mint kétszázan ropták az Eördögh Forgó Néptánc Együttes hagyományos jótékonysági bálján. A bál bevételét új fellépő ruhákra szánja az együttes.

Idén is sokan várták az Eördögh Forgó Néptánc Együttes jótékonysági estjét, melynek a hagyományokhoz híven február első hétvégéjén a helyi művelődési ház adott otthont. A táncos mulatság bevételét idén is a tájegységeknek megfelelő, igen költséges fellépő ruhák tárának bővítésére szánják. Adakozó kedvben most sem volt hiány, hisz zsúfolásig megtelt e táncterem, a „batyukból” pedig előkerültek az otthonról hozott finomságok is.
Alakoskodtak
A vendégeket a házigazdák nevében Márton Attila művészeti vezető köszöntötte, majd dr. Nagy János polgármester nyitotta meg a bált. Az együttes műsorral kedveskedett a vendégeknek. Először az „utánpótlás” csoport szatmári táncokat mutatott be, majd a felnőtt csoport az októberben kiváló minősítéssel jutalmazott, szerkesztett műsorból a farsangi alakoskodást mutatták be. A műsort követően hajnalig ropták a táncot.

KGYZE
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Videótár

A videótár megtekintéséhez kattintson a részletekre!

részletek..

Oldalajánló

Facebook